Хоробрі серця

2017-03-13

Патріотизм - це одна із ланок людського характеру. Він, подібно до любові, керує людською свідомістю, змушуючи робити великі і малі вчинки в ім'я своєї Батьківщини. Патріотизм - величний вияв нескінченної любові до рідного краю, як і честь виховує великих, сильних людей, які не рахуються із ціною свого життя і здатні пожертвувати ним заради рідної землі. Патріот живе у єдності зі своїм народом, адже життя народу стає його власним життям.

З метою відзначення Дня українського добровольця у Степовому НВК було проведено цикл заходів: виховні години "Хоробрі серця", "Якщо не я, то хто ж?", бесіди "Добровольці - поклик серця", години спілкування "Небайдужий народ", "Пам'яті В.Чміленка". Цікавими та змістовними були презентації "Навіки у серцях людей", "Герої не вмирають", де діти мали змогу більш детально дізнатися про початок Революції та її героїв. Учні переглянули документальний фільм "Добровольці Божої Чоти", згадали про героїчні події тих "чорних" днів листопада 2013 р. - лютого 2014 р. в Україні, дізналися про участь у масових акціях громадського протесту добровольчих формувань.

Україна - країна трагедій і краси, де найбільше люблять волю і найменше її знали, країна гарячої любові до народу і "чорної" зради, довгої вікової, героїчної боротьби за волю і незалежність.

/Files/images/den_vchitelya_2015/CIMG5106.JPG

/Files/images/den_vchitelya_2015/CIMG5145.JPG

/Files/images/den_vchitelya_2015/CIMG5108.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 123

Коментарi