Степове має талант

2017-06-16

/Files/SAM_2096.JPG

16.06.17 вихованці табору «Світанок» демонстрували свої таланти, тому день у таборі так і назвали «Степовий НВК має талант». Діти співали пісню про Україну. А з яким хвилюванням лунала пісня –реквієм «Білі лебеді». Кіт Леопольд «змусив» хлопчиків і дівчаток заспівати про дружбу. Народні умільці хизувалися виробами з паперу, бісеру, резиночок. Були і вишивки. Дівчатка чудово вишивають! Козирєв М. працював на встановлення рекорду: складав кубик-рубик (їх було аж п’ять). Із зацікавленням дітвора слухала майстрів пера. Поезія «Лист воїну» ще раз нагадала: патріотами не народжуються, ними стають.

Четверокласники запросили всіх на свято «Прощання з початковою школою». Сумна і радісна була зустріч. Випускники були дуже гарними, демонстрували свої артистичні здібності. «Прощавай, четвертий клас!» - дружно вигукували.

На наше шоу талантів завітав учасник АТО Берега М.М., який виборов ІІ місце з метання ядра та диску в обласних змаганнях серед спортсменів-учасників бойових дій з обмеженими можливостями. Ми пишаємося своїм випускником і бажаємо йому міцного здоров’я.

Кiлькiсть переглядiв: 230

Коментарi