Міжнародний день толерантності

2014-11-17

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних настанов усіх учасників навчально-виховного процесу 17 листопада 2014 року в Степовому НВК було проведено «ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ».

Впродовж дня робота працівника соціально-психологічної служби (соціального педагога та психолога Брайченко Анастасії Іванівни) була спрямована на розуміння необхідності реалізації принципів толерантності в суспільстві, потребу злагоди, повагу до інших людей, їхніх думок, дотримання своїх переконань і визнання такого ж права за іншими.

План проведення тематичного дня був насичений та різноманітний. Школа була тематично оформлена : розклеєно вислови мудреців та видатних діячів про терпіння і терпимість до інших, надано інформацію про історію появи слова «толерантність» проведено класні години, круглі столи та бесіди на тему толерантності.

Також у кожному класі класними керівниками були проведені виховні заходи:

Клас Тема
1 Година спілкування «Будьмо толерантними»
2 Година спілкування «Толерантність»
3 Інформаційна хвилина «Як стати толерантним. Пам’ятай про інших»
4 Година спілкування з використанням ІКТ «Принцип толерантності»
5 Година спілкування «Поговоримо про толерантність»
6 Година спілкування «Людяність перш за все»
7 Виховна година «Толерантність як засіб покращення стосунків між людьми»
8-9 Практикум «Зроби крок назустріч»
10-11 Виховний захід «Молодь за толерантність»
1-11 Загальношкільна лінійка «Міжнародний день толерантності»

В холі школи було оформлено «Дерево толерантності», яке символізує собою життя, мудрість, духовну культуру людства. Цей універсальний символ, який поєднує небо й землю, містить в собі силу й міць, — став основою для вираження почуттів, адже на нього діти клеїли власноруч вирізані сердечка – побажання всім жителям планети.

День Толерантності в нашому НВК завершився проведенням акція для дітей «Давайте візьмемось за руки!», в якій прийняли участь учні всього навчального закладу. Метою акції були: активізація допитливості, розвиток активної життєвої позиції, розвиток комунікативних умінь.

Проведення цієї акції дозволило «мешканцям школи» відчути себе єдиним цілим.

/Files/images/qFpgRaMTIVU.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 1447

Коментарi

  • CurtisRef

    2017-10-16 10:19:08

    Мы ценим ваше время и делим с вами общие цели. Ваши продажи для нас главный приоритет. заказать продвижение интернет ресурса логин скайпа SEO2000[/url] оращайтесь договримся есть примеры работ логин скайпа SEO2000...