Останній дзвоник 2015

2015-05-29

/Files/images/E2AiD8tH52k.jpg

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника.

Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Його немає в жодному календарі. Воно буває лише раз у житті кожної людини, кожного з нас. Цього дня усі – дорослі і діти, стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі, напутні слова та вітання – все це свято Останнього дзвоника.

У Степовому НВК, як і повсюди в навчальних закладах України, пролунав останній дзвоник. Для 3 одинадцятикласників він став прощальною мелодією.

Були цього дня і нагороди, подяки та грамоти, поздоровлення від директора, сільського голови, гостей, вчителів, батьків.

І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

/Files/images/image;l.jpeg

/Files/images/k.jpeg

/Files/images/iumage.jpeg

/Files/images/imhajge.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 112

Коментарi