Захисник рідної землі

2016-03-25

/Files/images/DSC04509.JPG

Патріотизм — це одна із ланок людського характеру. Він, мов любов, керує людською свідомістю, заставляє робити великі і малі вчинки в ім’я та на благо своєї Батьківщини. Патріотизм — величний вияв нескінченної любові до рідного краю. Патріотизм, як і честь, виховує великих, сильних людей, які не рахуються із ціною свого життя, а здатні пожертвувати ним заради рідної землі.

25 березня у Степовому НВК з нагоди дня Національної гвардії України відбулася зустріч з солдатом контрактної служби Національної гвардії України (військова частина 3011, Стрілецький батальйон) Кулідою Олегом Сергійовичем.

На загальношкільному святі «Захисник рідної землі» учні та вчителі привітали колишнього випускника нашого НВК з наступаючим святом та отриманням нагороди (медаль «Захисник рідної землі»), яку йому було вручено напередодні головою Кіровоградської районної адміністрації А. Поліщук.

Олег Сергійович є постійним учасником виховних заходів, які проходять у нашому навчальному закладі, де розповідає про службу, про подвиги своїх друзів – героїв, які захищають нашу Україну.

Дякуємо усім бійцям за їх подвиги!

Нестиму я в душі вкраїнський стяг

Й боротимусь за щастя і свободу,

Бо я обрав важкий і світлий шлях -

Служити українському народу!

Кiлькiсть переглядiв: 170

Коментарi